Kulturmeglernes spesialitet er å skape interesse og oppmerksomhet gjennom presse og nettkommunikasjon. Vi vet hva pressen er opptatt av og hva som kjennetegner en god sak. Vårt omfattende kontaktnett i pressen inkluderer alt fra riksdekkende redaksjoner til lokale kulturjournalister. Medarbeiderne våre har allsidig journalistisk erfaring og inngående kjennskap til kulturlivet. Dette gjør oss godt rustet til å finne det unike i nettopp din historie!

Menneskene

+47 908 66 747Send e-post

Svanhild etablerte Kulturmeglerne i 1997 og har siden den tid vært kommunikasjonsrådgiver for mange av de største aktørene i kultursektoren. Hun har også vært involvert i lanseringen av nærmere 100 norske filmer gjennom årene. Svanhild har diplomstudium i markedskommunikasjon og var tidligere markedssjef i SF Norge.

Les mer på LinkedIn.

Svanhild Sørensen
– Partner og daglig leder

+47 995 24 438Send e-post

Anne har tidligere vært 13 år i NRK og er utdannet Cand. mag fra Universitet i Oslo med teatervitenskap, historie og kunsthistorie som fag. Hun sitter i styret for stiftelsen Spin Off Forstudium i dans og har tidligere sittet fire år i styret til Danseinformasjonen.

Les mer på LinkedIn.

Anne Berentsen
– Partner/seniorrådgiver

+47 906 51 019Send e-post

Tonje har jobbet som journalist i Radio Norge, Moss Avis, VG Nett og radiOrakel. Hun har en bachelorgrad i Kultur- og samfunn fra Universitetet i Regensburg og en bachelorgrad i Medier og kommunikasjon fra Høgskolen i Oslo. Sitter i styret for radiOrakel.

Les mer på LinkedIn.

Tonje Finvold Lacher
– Kommunikasjonsrådgiver

+47 971 82 242Send e-post

Sigrun har jobbet som kulturjournalist, programleder mm. i NRK. Hun har også hospitert som assisterende presseråd ved Den norske FN-delegasjonen i New York. Sigrun har en bachelor i journalistikk fra Høgskulen i Volda og en mastergrad i medievitenskap fra Universitetet i Oslo.

Les mer på LinkedIn.

Sigrun Agøy Engum
– Digitalsjef

979 51 104Send e-post

Rannveig har tidligere jobbet i Kulturmeglerne i fire år, før hun kom tilbake høsten 2014. Hun er utdannet fra Høgskolen i Volda, med Bachelor i informasjon og media. Hun har blant annet jobbet som kinosjef på Soria Moria kino i Oslo, kommunikasjonsrådgiver i Dinamo pr og lanseringsansvarlig og produksjonsleder i Monster Scripted.

Les mer på LinkedIn.

Rannveig Lie
– Kommunikasjonsrådgiver

959 90 390 Send e-post

Linda har en bachelorgrad i PR, kommunikasjon og media fra Høgskulen i Volda. Som en del av graden har hun studert TV-journalistikk ved Griffith University College i Dublin, og business-fag ved Jean Moulin Universite i Lyon.

Lindas første møte med Kulturmeglerne var som praktikant vinteren 2014.   

Les mer på LinkedIn.

Linda Wiken
– Kommunikasjonsrådgiver

+ 47 901 14 137 Send e-post

Martine Gulbrandsen er nylig utdannet tekstforfatter fra Westerdals. Hun er ansvarlig redaktør for Litteraturtidsskriftet ETTER og har tidligere vært tekstforfatter (praktikant) i Dinamo. Hjertet hennes banker for givende kulturopplevelser og god kommunikasjon. Martines første møte med Kulturmeglerne var som praktikant høsten 2016.

Les mer på LinkedIn.

Martine Gulbrandsen
– Kommunikasjonsrådgiver