24.01.2017: Hans Morten Hansen er klar med sitt femte stand-up show: Game of Hansen! 8. februar inntar han Hovedscenen ved Humorhuset Stavangeren. Hele 19 show skal spilles i februar og mars. Høsten 2017 legger han ut på norgesturné. The game is on!

I Game of Hansen spiller Hans Morten Hansen livets spill og viser en enestående evne til å sette ord på det han selv har opplevd. Gjennkjennelsesverdien er stor i Hansens usensurerte historier, og han får de mest hverdagslige hendelser og observasjoner til å fremstå som både originale og svært komiske.

– Det skal bli veldig fint å få tilbringe litt tid hjemme i Stavanger igjen etter mye farting de to siste årene, sier Hansen og flirer. – Jeg kjøpte leilighet der for en stund siden, og der er det jo lytt. For å si det sånn… Naboene hører på mye bra musikk om dagen, enten de vil eller ei…

Siden forrige show, 50 Shades of Hansen, har Hansen vært å se på scenen sammen med Otto Jespersen og Jon Niklas Rønning i LatterGalla 2016, og i NRKs komiserie Side om Side, som nabokarakteren Gullestad. I serien serverer han seerne vittige påstander, innfall og historier – og det vil det også være flust av i Game of Hansen.

En av landets fremste komikere
Med fjorårets forestilling 50 Shades of Hansen, holdt Hansen mer enn han lovet og fylte over 100 saler og hus over hele landet. Etter premieren i Stavanger fikk han terningkast 5 i Dagsavisen og Rogalands Avis, som i tillegg kalte han “Norges morsomste mann”.

Verdensrekord i Stand-Up
Det er heller ikke uten grunn at Hansen ble nominert til Komiprisen for beste Stand-Up for sitt aller første helaftens soloshow i 2009, og mottok Komiprisen i 2010 og 2012 for showene Is this it? og Roper i skogen… og forventer å få svar.  I 2010 satte han også verdensrekorden i Stand-Up på Latter på Aker Brygge i Oslo med hele 38 timer og 14 minutter! Etter så mange timer med Stand-Up skulle man tro Hansen var tom for vitser, men det er han altså ikke, the game is on 8. februar!

Om Hans Morten Hansen:

 • Høsten 2016 og vinteren 2017 var Hans Morten Hansen aktuell med showet LatterGalla 2016 på Latter i Oslo, sammen med Otto Jespersen og Jon Niklas Rønning.
 • I 2015 og 2016 turnerte Hans Morten Hansen med stand up-showet 50 Shades of Hansen. Bare i fjor fylte han over 100 saler over hele landet.
 • I 2010 satte han verdensrekord i standup med 38 timer og 14 minutter (senere slått av en amerikaner).
 • I 2010 og 2012 mottok han Komiprisen for beste standupshow med showene Is this it? og Roper i skogen… og forventer å få svar.
 • I 2009 ble han nominert til Komiprisen for sitt aller første helaftens show: “Hansenhjørna”.
 • Spilte i den kritikerroste forestillingen Sommerlatter 2012 sammen med Lisa Tønne, Christer Torjussen og Andy Taffs på Utescenen på Latter.
 • Har spilt i revyer og kabareter med bl.a. Gustne Herrer, Løgnaslaget, Tor Erik Gunstrøm, Mari Bjørgan, Ellen Nicolaysen, Jon Eikemo og Gunnar Andersen.
 • Skuespiller i filmene Kong Curling, Trolljegeren, Rosemari og NRK-serien Side om Side.
 • Har vært skuespiller ved Rogaland Teater og Agder Teater.
 • Oljemann – 1983-95.
 • Taxisjåfør – 1987-92.