Prev Page Next Page

Kule kidz gråter ikke

Kulturmeglerne har lanseringsansvar for barne- og ungdomsfilmen «Kule kidz gråter ikke». Dette innebærer kampanjeplanlegging, presseansvar og  sosiale medier. «Kule kidz gråter ikke» har premiere 10. januar og er den nye filmen fra produksjonsselskapet bak Jørgen+Anne=sant og Karsten og Petra blir bestevenner. Kulturmeglerne har vært involvert i prosjektet siden april 2013.

Anja er ei livlig og tøff jente som elsker fotball. Klassekameraten Jonas liker ikke at jenter spiller fotball og særlig ikke når de er så flinke som Anja. Jonas prøver å gjøre livet surt for Anja og vennene hennes, men hun synes han er dum og tøyser bort ertinga hans uten å skjønne at Jonas egentlig er forelska i henne. Så blir Anja alvorlig syk. Hun nekter å la seg knekke og samtidig legger planer for fotballaget, trener til skoleturneringen og deltar på leirskole. Anja oppdager også at det kribler litt ekstra i magen og at Jonas ikke er så teit som hun egentlig trodde. Etter hvert blir Anja for syk til å delta i fotballturneringen, men da har Jonas en helt spesiell overraskelse i vente for henne.

Basert på en sann historie

Kule kidz gråter ikke» er basert på den nederlandske bok- og filmsuksessen Achtste-groepers huilen niet. Boka er skrevet av forfatter Jacques Vriens og baserer seg på en sann historie.

Det er 12 år gamle Mia Helene Solberg Brekke som spiller Anja. Sigrid Welde (12 år) spiller Lisa, Anjas bestevenninne og Ulrik William Græsli (11 år) spiller Lars, Lisa og Anjas bestevenn. Victor Papadopoulos Jacobsen (13 år) spiller Jonas, som er klassens tøffing ogElias Gusevik Skotland (12 år) spiller Fredrik, bestevennen til Jonas. I de øvrige rollene har viAslag Guttormsgaard (Anjas pappa), Dagrunn Anholt (Anjas mamma), Kristin Zachariassen (Ina, klassens lærer), Jeppe Beck Laursen (doktor Bart), Ingjerd Egeberg(mammaen til Jonas).

Filmen produseres av Cinenord Kidstory, selskapet står bak 20 spillefilmer for det skandinaviske markedet, blant annet Jørgen+Anne=sant, Karsten og Petra blir bestevenner, Vegas, Mars & Venus, Trigger og de seks siste filmene om Varg Veum. Cinenord Kidstory er også produsenter for den neste Karsten og Petra-filmen Karsten og Petra på vinterferie som kommer på kino i januar 2014.

http://www.youtube.com/watch?v=8x3HbAFL7bs