Prev Page Next Page

Fagkveld hos Kulturmeglerne 16.juni

Den 16.juni holder Kulturmeglerne fagkveld i sine lokaler i Brenneriveien 5 i Oslo. Her vil vi se nærmere på hvordan man best mulig kan engasjere familier med sosiale medier og med hjelp av en liten post kan skape stor rekkevidde.

Fagkvelden 5.mai var en suksess og vi gjentar derfor foredraget for de som ikke kom med forrige gang. Hent din billett til arrangementet her

I  18 år har Kulturmeglerne jobbet med små og store familieprosjekter. Alt fra familiefilmer, teater og musikkutgivelser.

I en jungel av tilbud og tidsklemmer er vi opptatt av hvordan man kan få barnefamiliene til komme på ditt kulturarrangement, og enda viktigere, hva kan vi gjøre for å engasjere både barn og voksne?

Vi inviterer til et uformelt faglig vorspiel i våre nye lokaler i Brenneriveien 5, hvor vi tar et dykk ned i de viktigste trendene på sosiale medier: Hva som er viktig å tenke på, og hvordan håndtere de ulike kanalene.

Du møter:

sigrun tor

Sigrun Agøy Engum har drevet Facebook-sider som Karsten og Petra og Børning, og er ansvarlig for Sosiale Medier hos Kulturmeglerne.
Hun vil ta deg med på de siste trendene, og vil vise konkrete eksempler (caser) på hvordan du kan snappe deg inn i familiens hjerter og hvordan en liten post kan få stor rekkevidde.

Tor Hernan Skytterholm Floor vil snakke om PR og merkevarebygging, og gi gode eksempler på hvordan kjente «merkevarer» innen kultur blir en del av familienes hverdag.

Fra kl.19:00 trekker vi opp til vår nye takterrasse hvor vi håper solen skinner, for noe leskende.