Prev Page Next Page

ALDEMA

Mørkt, svevende og stemningsfull popstøv virvles opp når ALDEMA skrur på den elektriske bryteren og gir ut sitt debutalbum «Dark Dew» 8. januar. Spenningen ligger mellom det mørke og stemningsfulle og det tilgjengelige og fengende.

«Dark Dew» et album mange har ventet på. Her har ALDEMA med seg musikere fra band som Jaga Jazzist, Highasakite, Susanne Sundfør, Atlanter, The Fjords og Shining. Albumet er produsert av Thomas Hukkelberg og co-produsert av Even Ormestad, som har hatt en finger med i spillet på produksjoner for blant andre Sivert Høyem, Thom Hell, Rockettothesky og Jonas Alaska.

Selv om «Dark Dew» er ALDEMAs debutalbum, har hun en imponerende karriere bak seg som musiker. Du kan ha sett og hørt henne som korist for Susanne Sundfør på Spellemannprisen, eller som vokalist i en rekke konstellasjoner som spenner fra frijazz til rockeband. Live stiller hun med et nytt band og store ambisjoner. Vi er overbevist om at Parkteatret 8. januar bare er begynnelsen for en artist vi skal følge i lang tid.

ALDEMA er vokalist, komponist og tekstforfatter på debutalbumet «Dark Dew».