Prev Page Next Page

Fullt hus på Kulturmeglernes fagkveld!

Det ble trangt om plassen da Kulturmeglerne inviterte til fagkveld i de nye lokalene i Brenneriveien. Tema for foredragene var hvordan engasjere familier på sosiale medier.

Dette var første gang Kulturmeglerne arrangerte en faglig kveld, den første av mange, som daglig leder Svanhild Sørensen introduserte med.

– Vi har alltid vært opptatt av å dele kunnskap og erfaringer. Vi er så heldige å få jobbe med et bredt spekter av kulturprosjekter, og lærer hele tiden noe nytt. I tillegg forandrer mediebildet og publikumssvaner seg i rekordfart.  På disse uformelle fagkveldene ønsker vi å ta opp aktuelle kommunikasjonsspørsmål, samt være en hyggelig møteplass på tvers av kulturlivet, sier daglig leder Svanhild Sørensen.

5.mai var det Tor Hernan Skytterholm Floor. og Sigrun Agøy Engum som stod for den faglige delen,  Tor jobber mye med idé-og-konseptutvikling og for tiden er han veldig opptatt av hvordan man kan utvikle godt innhold på YouTube og skaffe bedre synlighet i Google.

Sigrun er lidenskapelig opptatt av sosiale medier, og vil stadig vise frem nye Snapchat-historier, fortelle om magiske trigger-ord på Facebook, eller forklare hvorfor det islandske politiet sin Instagram-feed er genial.