Prev Page Next Page

Henie Onstad Kunstsenter

Fra høsten 2014 til og med februar 2016 var Kulturmeglerne involvert i et oppdrag som omfattet bistand med pressehåndtering, markedsføring og kommunikasjonsarbeid for en rekke av Henie Onstad Kunstsenter (HOK) sine utstillinger, og for profileringen av kunstsenteret generelt.

Arbeidet omfattet blant annet utstillinger som Christopher Nielsen: Jeg er bare en enkel konseptualist fra Ulsrud, Torbjørn Rødland: Sasquatch Century, På sporet av Matisse, Hilma af Klint – abstraksjonens pionér, og ikke minst Yayoi Kusama – I uendeligheten.

 

Christopher Nielsen-utstillingen var den første store utstillingen dedikert til hans satiriske og grenseoverskridende univers. Torbjørn Rødlands Sasquatch Century var den største Rødland-utstillingen i Norge på tolv år, da den åpnet i januar 2015. I utstilling På sporet av Matisse møtte kjente kunstverk av blant annet Pablo Picasso, Pierre Bonnard og Henri Matisse, helt nye verk av samtidskunstnere som Michael Rakowitz, Céline Condorelli, Dag Erik Elgin, Marianne Heier og Matts Leiderstam.

 

Med utstillingen Hilma af Klint – abstraksjonens pionér presenterte HOK en internasjonal utstillingssuksess som er sett av over 1 million mennesker og gjorde stor suksess også på Høvikodden. Utstillingen på Henie Onstad Kunstsenter var den hittil største presentasjon av svenske Hilma af Klints malerier, og ble vist første gang på Moderna Museet i Stockholm, før den var på en omfattende og suksessrik turné rundt om i verden, og endte til slutt på HOK.

 

Med Yayoi Kusama – I uendeligheten bød HOK på verdens mest omfattende presentasjon av Kusamas verden full av farger, mønstre og bevegelse. Utstillingen tok Norge med storm vinteren og våren 2016, og drøyt 99 000 mennesker så utstillingen på Henie Onstad Kunstsenter. Vi i Kulturmeglerne er stolte og glade for å ha bistått Henie Onstad Kunstsenter i arbeidet med en av kunstsenterets største utstillingsbegivenheter, som satte besøksrekord.