Prev Page Next Page

Jeg er din

Iram Haq debuterer som spillefilmregissør med Jeg er din, en moderne kjærlighetshistorie med Ola Rapace og Amrita Acharya i hovedrollene. Kulturmeglerne bistår med pressehåndteringen fram mot kinopremieren 16. august.

I Jeg er din handler møter vi Mina, en ung alenemor som bor i Oslo med sin seks år gamle sønn Felix. Mina er på jakt etter kjærlighet og har flere relasjoner til forskjellige menn, men får ikke forholdene til å fungere. Så møter hun svenske Jesper og de forelsker seg hodestups i hverandre. Mina tar med seg Felix til Sverige for å bo hos Jesper, men Jesper er ikke klar for familielivet. Mina vil redde kjærligheten, men må gå langt for å finne ut hva kjærlighet er.

Mina spilles av Amrita Acharya, en norsk-nepalesisk skuespiller som har vokst opp i Katmandu, Ukraina, England og Tromsø. Hun har studert ved The Academy of Live and Recorded Arts (ALRA) i London og har blant annet spilt slavejenta Irri i HBO-suksessen Game of Thrones.

Ola Rapace spiller Jesper, Minas kjæreste. Svenske Rapace er kjent fra filmer som Skyggesiden og den siste James Bond-filmen Skyfall, samt tv-serier som Wallander, Anna Pihl og Tusenbröder.

I øvrige roller finner vi blant annet: Prince Singh (Felix), Rabia Abid Ali (Samina, Minas mor), Assad Siddiqui (Felix far), Trond Fausa Aurvåg (Martin) og Tobias Santelmann (Dirk).

I tillegg til regi har Iram Haq også skrevet manus til filmen. Produsent er Maria Ekerhovd/ MER Film.