Prev Page Next Page

Juleribbe til folket

På Mathallen i Oslo handler det om matglede, både når det kommer til matutsalg, serveringssteder og kokkelering. Når julen står for tur er det ribben som skal skinne. Kulturmeglerne har sammen med Kulinarisk akademi laget ribbefilmer til dem som skal prøve seg på den tradisjonelle versjonen, men også til dem som vil imponere med en eksperimentell juleribbe.

På Mathallen finner publikum de beste råvarene når julen trer inn, og et personell som mer enn gjerne deler de beste kokketipsene. I området rundt det populære utsalgstedet finnes det publikum med lang fartstid på kjøkkenet, og de som er noe ferskere med kjelene.

Uavhengig av erfaringer skal filmene inspirere til å lage juleribbe. Sammen har vi laget juleribbefilmer som tar publikum med steg for steg når julematen skal tilberedes, hvordan du lager den sprøeste svoren, hva du kan gjøre med ribberestene og hvilket tilbehør du bør lage.

Kulturmeglerne har hatt ansvar for produksjonen av filmene og oppbygging av en kanal for  filmene på YouTube.

Mathallens YouTube- kanal. 

Vel bekomme!

Det er Aspelin Ramm Eiendom AS som står bak Mathallen. Eiendomsselskapet har de siste årene hatt en finger med i spillet i byutviklingsprosjekter der kultur er en viktig ingrediens – som DogA i Hausmanns gate 16 og Tjuvholmen med Astrup Fearnley Museet.

Mathallen er åpen fra tirsdag til søndag.