Prev Page Next Page

Rita Eriksen

Nå er Rita Eriksen endelig tilbake med ny musikk, og denne gangen har den folkekjære artisten skrevet mesteparten av tekstene og melodiene selv. Øyeblikk slippes 13. oktober og er hennes første utgivelse siden 2009. Dette er også den første plata hvor den folkekjære artisten har skrevet mesteparten av tekstene og melodiene selv.

Rita Eriksen setter fokus på tid i sitt nye album. Det forventes at man alltid er tilgjengelig, og det forventes at man skal kunne ta kjappe avgjørelser til enhver tid. Rita ønsker å minne oss på om å leve . Derfor handler plata om at det ikke er dager man kommer til å huske, men øyeblikk.

I 2009 solgte Rita Eriksen til trippelplatina, og i 2012 vant hun “Stjernekamp” på NRK. Tanken bak albumet “Øyeblikk” er å gi noe tilbake til de 900 000 som stemte på henne under NRK-programmet, men også at hun ville ta skrittet fullt ut og spille inn mer av sitt eget materiale. Rita Eriksen har vært kresen i forhold til sin egen musikk etter Stjernekamp-triumfen, for å la den modne godt og gi publikum noe tilbake.

I låta Hu er ikkje lenger di. Setter Rita Eriksen fokus på temaet kvinneundertrykkelse og overgrep mot kvinner. Musikkvideoen er innspilt på Zanzibar og er filmet i sort/hvitt.