Prev Page Next Page

Slik jobber vi med sosiale medier

For oss i Kulturmeglerne er det viktig å ha en nær og god dialog med kundene våre. Vi tror ikke at one size fits all, men er opptatt av å finne det unike i nettopp ditt prosjekt. Derfor har vi utviklet en modell i tre trinn, som gjør at du blir inkludert i arbeidet med sosiale medier, og får innsyn og forståelse for hvordan vi jobber.

Kom i gang:

For å komme i gang er det viktig å forstå hvor ditt sosiale medie-prosjekt er i dag, og hvordan vi kan ta det videre. Dersom du allerede har en eller flere sosiale medie-plattformer analyserer vi disse for å finne ut hva som fungerer bra, og hva som kan bli bedre.

Deretter er det avgjørende å definere hvem som er ditt publikum: Hvem du snakker med nå, og hvem du ideelt sett bør snakke med. Gjennom en målgruppeanalyse kommer vi frem til hvilke personer det er viktig å nå ut til for deg og ditt prosjekt.

Når vi har fastsatt hvem som er din målgruppe, finner vi ut hvordan vi forme språk og innhold på dine sider, slik at prosjektet ditt fremstår som troverdig. Skal vi bruke smiletegn eller ikke? Skal vi bilder eller videoer? Skal vi poste om morgenen eller kvelden? Kunnskap om alder, interesser, klikkvaner og så videre er en forutsetning for at du skal treffe bredt innenfor målgruppen.

Gjennom denne aktiviteten hjelper vi deg å snakke med ditt publikum på en slik måte at budskapet ditt kommer best mulig frem.

LES OM VÅR JOBB FOR BØRNING  HER

Underveis:
Når vi vet hvem vi snakker til og hvordan dette best kan gjøres, utarbeider vi en publiseringsplan. Dette betyr at vi lager en detaljert oversikt over hva som skal postes når og hvor, med ferdig forfattede tekster og vedlagte bilder/ videoer. Dersom du mangler innhold kan vi bistå med å produsere videoklipp, ta bilder, arrangere konkurranser, eventer eller lignende.

For å engasjere publikum er det viktig å vise at man bryr seg om tilhengerne sine. Derfor fungerer vi som moderatorer under hele kampanjen. Som moderator sørger vi for at følgerne dine raskt får svar på ting de lurer på, at konkurranser blir fulgt opp og at trafikken blomstrer. Vi tilbyr totalansvar for drifting av dine sider.

LES OM VÅR JOBB FOR VIASAT FILM HER

Oppfølging:
Etter kampanjeslutt sender vi en grundig rapport som viser hva vi har fått til i løpet av perioden. Du får konkret tilbakemelding på hvordan kampanjen fungerte fra start til slutt, hvor mange vi nådde ut til og hva du kan vise til. Vi kan også komme med anbefalinger om hvordan du kan forholde deg videre til ditt nye publikum.

Annet:
Vi tilbyr også kurs og workshops i sosiale medier for deg og din bedrift. Her gir vi deg våre beste tips og knep og kan samtidig se på strategiske grep du kan gjøre for å lykkes med dine sosiale medier-plattformer.

Høres noe av dette ut som noe for deg? Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat!