Våre tjenester

10873628_924353624243476_2471236690356416447_oKulturmeglerne er et konsulentselskap med kultur og media som spesialområde. Vår målsetning er å synliggjøre norsk kulturliv i bred forstand, derfor arbeider vi både med store og påkostede begivenheter, med små, idealistiske kulturprosjekter og med prosjekter i skjæringspunktet mellom kultur og næringsliv.

Presse- og informasjonsarbeid

bookshelf-413705_1280Vi tilbyr rådgivning, utvikler informasjons- og presseplaner og kontakter og følger opp presse. Vår inngående kjennskap til journalistisk tankegang gjør oss i stand til å se gode saker og vinkle stoffet slik at det blir interessant for pressen. Videre utarbeider vi pressemeldinger og informasjonsmateriell, og tar presseansvar ved festivaler, filminnspillinger og alle typer kultur- og underholdnings­­arrangementer.

Sosiale medier

imac-605421_1920Vi tilbyr kartlegging og research for tilstedeværelse i sosial medier og nettkommunikasjon for øvrig. Vi utarbeider strategiplaner, tilbyr veiledning gjennom workshops, daglig vedlikehold og vi kan hjelpe til med å utvikle skreddersydde apps. Vi legger vekt på at sosiale medier skal utfylle øvrig informasjons-, presse og markedsføringsarbeid.

Strategiske tjenester og rådgivning

pencil-432613_1280Vi utarbeider overordnede markeds- og kommunikasjonsstrategier og tilbyr strategiske tjenester, herunder utvikling av rapporter og undersøkelser. Vi bistår som rådgivere i prosesser knyttet til forretningsutvikling, omorganisering og forbedring av kommunikasjonsenheter i store og små virksomheter.

Medietrening

magazines-588346_1280Å kunne kommunisere klart og entydig i møte med media er en utfordring som stadig flere står overfor. Gjennom opplæring og trening kan en forstå og mestre ønsket og uønsket mediefokus. Enkle grep kan læres. Øvelse gir trygghet. Vi benytter erfarne journalister i våre skreddersydde medietreningskurs.

Prosjektledelse og produksjon

concert-336695_1280Vi har lang erfaring innen planlegging og gjennomføring av større og mindre prosjekter og events. Vi avvikler pressekonferanser og lanseringer, arrangerer premierefester, seminarer, kurs og workshops. Sammen med en av landets mest erfarne produsenter, Anne Schinrud, tilbyr vi også administrasjon og gjennomføring av konserter og kulturevents innen alle sjangre, fra klassisk til bred underholdning.

Kampanjer

laptop-601556_1280Vi planlegger, budsjetterer og gjennomfører store, landsomfattende lanseringskampanjer og mindre enkeltprosjekter. Her tar vi totalansvar – fra idéutvikling til å velge den rette kanalmiksen, dvs. betalt reklame, presseomtale og/eller sosiale medier – vi følger våre prosjekter helt i mål!