fbpx

Cultura Bank

Cultura Sparebank ble stiftet den 16. november 1996 og åpnet dørene for publikum i januar 1997. Banken er den eneste i sitt slag i Norge da den hovedsakelig låner ut penger til bedrifter og enkeltindivider som fremmer bærekraft. I tillegg har banken blitt kåret til Norges mest etiske bank i Etisk bankguide for fjerde år på råd.

«Forløperen til banken, Cultura Lånesamvirke, var blitt etablert 10 år før ut fra ønsket om å starte en bankvirksomhet der penger ikke bare ble betraktet som et mål i seg selv men som et verktøy for å skape sosial rettferdighet og et bedre miljø.» – Cultura.no

Cultura Bank ønsker gjennom sin virksomhet å fremme et fritt og mangfoldig kulturliv og bidra til å skape et arbeids- og produksjonsliv preget av samarbeid og solidaritet.

Kulturmeglerne bistår Cultura Bank med pressetjenester og digitalt arbeid. I tillegg har vi vært med å utvikle konseptet Økojakten som går av stabelen hvert år under Økouka. Hensikten bak Økojakten er å fremme økologiske forretninger i Oslo.

Les mer om Cultura Bank her.

Vårt oppdrag:
Kulturmeglerne bistår med pressetjenster og digitalt arbeid, i tillegg til å utvikle konseptet Økojakten
Oppdragsgiver:
Cultura Bank - https://www.cultura.no/