fbpx

Talent Norge

Talent Norge skal hjelpe unge mennesker med unike kunstneriske evner på vei mot en profesjonell karriere. Dette gjøres i samarbeid med private bidragsytere, institusjoner, organisasjoner og kulturaktører over hele landet. Selskapet ble etablert i januar 2015 og eies av Stiftelsen Cultiva, Sparebankstiftelsen DNB og Staten ved Kulturdepartementet.

Kulturmeglernes team har bidratt som strategiske rådgivere i utvikling av selskapets virksomhet. Vi håndterte informasjons- og pressearbeid, planla og avviklet arrangementer, driftet webside og kanaler i sosiale medier, inkludert produksjon av video, podcast og annet innhold. Talent Norge ble kunde hos oss da de ble etablert i 2015, og det har vært veldig spennende å følge utviklingen tett. Nå støtter de talentutviklingsprosjekter til en verdi av over en kvart milliard kroner!

Les mer om Talent Norge her.

Funfact: Talent Norge delte kontorlokale med oss i Brenneriveien 5 før de flyttet til Sentralen.

Vårt oppdrag:
Kulturmeglernes team bidrar som strategiske rådgivere i utvikling av selskapets virksomhet. Vi håndterer informasjons- og pressearbeidet, planlegger og avvikler arrangementer, drifter webside og kanaler i sosiale medier, inkludert produksjon av video, podcast og annet innhold.
Oppdragsgiver:
Talent Norge - www.talentnorge.no