fbpx

Teater Manu

Teater Manu er hele Norges tegnspråkteater. Gjennom nesten to tiår har teateret utviklet seg til å bli et statlig finansiert, turnerende institusjonsteater med scenekunst av høy kvalitet, en ung kulturinstitusjon som får anerkjennelse både nasjonalt og internasjonalt. Teateret har etterhvert blitt godt plassert på det norske teaterkartet både hos kulturpolitikere, næringsliv, publikum og media. 

Teaterets visjon er å bli verdens beste teater med utspring i døves kultur og språk. De har opp gjennom årene laget produksjoner i alle sjangre, fra komedie og drama til stand-up og show. Tegnspråket er deres scenespråk og dette gir en ekstra dimensjon til forestillingene. Det spilles alltid med stemmeskuespillere, slik at man får like godt utbytte om man ikke kan tegnspråk. Du kan lese mer om teateret her.

Kulturmeglerne har jobbet med Teater Manu i flere år. Vi har bistått med pressehåndtering, digital kommunikasjon og utvikling av kommunikasjonsstrategier for oppsetning av Ludvig Holbergs Den Stundesløse, Trond Viggo Torgersens barneforestilling Jonas og Kroppen, Bentein Baardsons dokudrama Gråtende Hender, en eventyrlig forestilling som foregår i Askeladdens univers, jubileumsforestillingen Panikk i kulissene, og den evigaktuelle Den stygge andungen.

Vårt oppdrag:
Bistå med pressehåndtering, utvikling av kommunikasjonsstrategi i forbindelse med lansering av ny forestilling, og digital annonsering.
Oppdragsgiver: