fbpx

Blogg

# # # #

20 januar 2022 av

Kulturmeglerne ansetter Christian Dyresen som seniorrådgiver.

Les mer

# # #

3 januar 2022 av Øyvind Nordstrand

Foto: Nordseth Kommunikasjon Regissørbesøk, innledninger og varme publikumsmøter sto i sentrum da Ås kinoteater tredoblet besøket på fem år. Med støtte fra NFI og et lite lag av eksperter, lanserer vår egen Martin Øsmundset nå en kursserie med mål om […]

Les mer

16 september 2021 av Martin Øsmundset

Vi har gjort flere ansettelser siste året, og presenterer nå nyansettelsen Peder Ebbesen – en multikunstner av en kommunikasjonsrådgiver.

Les mer

# # #

19 juli 2021 av Margaret Kwarteng

Den europeiske kinoorganisasjonen UNIC, tildeler Ivar Halstvedt årets UNIC Achievement Award, som en anerkjennelse av hans mangfoldige innsats for utvikling av nordisk og europeisk kinoindustri. Direktør for kinoavdelingen i Kulturmeglerne kan vise til en lang og innholdsrik karriere, som spenner […]

Les mer

# # # # #

3 juli 2021 av Øyvind Nordstrand

Stalltips fra vår digitale ekspert, Øyvind: Sørg for å ha kontroll på eierskapet til din Facebookside. Det kan bli problematisk hvis ikke!

Les mer

# # # #

17 juni 2021 av Kathrine Winnem

En innmari fin samtale, en god historie eller opplevelsen av å være på bølgelengde med noen. Det er de viktigste grunnene til at vi inviterer venner til taco-kveld, utepils eller konsert. Tankegangen bør være akkurat den samme i sosiale medier.

Les mer

# # # # #

23 april 2021 av Martin Svalastog

Er det på tide med en digital vårrengjøring hos dere også? 🌻Førstkommende torsdag ønsker vi deg velkommen til gratis webinar om akkurat det!

Les mer

8 mars 2021 av Margaret Kwarteng

Det digitale har blitt mer og mer sentralt i den sammenheng, og vi er derfor veldig glade for å ha Øyvind Nordstrand på laget igjen i Kulturmeglerne.

Les mer

9 februar 2021 av Margaret Kwarteng

Med Robert Sigfusson i Cineconsult AS som ny samarbeidspartner, styrker Kulturmeglerne AS sin kapasitet for levering av tjenester innen byggprosjektering og kinoteknikk. Kulturmeglerne har som mål om å utvikle et ledende fagmiljø for konsulent- og rådgivningstjenester til kinoindustrien, med seniorrådgiver […]

Les mer

Martin Øsmundset

# # # #

7 januar 2021 av Margaret Kwarteng

Kulturmeglerne styrker mannskapet med Martin Øsmundset og satser offensivt i en koronarammet kinobransje. Øsmundset er velkjent for mange i norsk film- og kinobransje og har de siste årene levert fremragende resultater som kinosjef på Ås.

Les mer

Bilde av et tomt museum

# # # #

19 august 2020 av Kulturmeglerne

Vi er mange som er forvirret og oppgitt over situasjonen vi plutselig står i. Da kan det også være ekstra utfordrende å lete gjennom ordninger og kriseløsninger som dukker opp fra både staten, kommunene og private. Derfor har vi samlet […]

Les mer