fbpx

Blogg

14 september 2023 av

Den erfarne innholdsprodusenten Elin Bjørn har jobbet på populære podkaster som Storefri, Harm & Hegseth og Pengerådet. Nå hentes hun til PR-byrået Kulturmeglerne for å styrke kulturlivets satsinger på kreativ innholdsproduksjon. – Elin åpner nye muligheter for oss. Hun er […]

Les mer

20 februar 2023 av Kjersti Vikør

Hvem og hvor er målgruppen? Hvordan lage treffende innhold? Interessante spørsmål? Er du kanskje vår nye innholdsprodusent og SOME-rådgiver.

Les mer

11 januar 2023 av Martin Øsmundset

Med disse nysigneringene er Kulturmeglerne doblet i størrelse på to år. Daglig leder Kjersti Vikør mener suksessoppskriften ligger i å balansere erfarne seniorer med rekruttering av allsidige talenter.

Les mer

#

4 oktober 2022 av Kjersti Vikør

Tør du å hive seg ut i uvante situasjoner med godt øye for hva som fungerer i sosiale medier? Søk jobb som innholdsprodusent hos oss!

Les mer

#

16 september 2022 av Martin Øsmundset

Sammen med Christian Dyresen skal Vilde Wang ta norske kulturdestinasjoner til nye høyder. Allerede har de utviklet et nytt program for destinasjons- og konseptutvikling.

Les mer

# # # #

20 januar 2022 av Martin Øsmundset

Kulturmeglerne ansetter Christian Dyresen som seniorrådgiver.

Les mer

# # #

3 januar 2022 av Øyvind Nordstrand

Foto: Nordseth Kommunikasjon Regissørbesøk, innledninger og varme publikumsmøter sto i sentrum da Ås kinoteater tredoblet besøket på fem år. Med støtte fra NFI og et lite lag av eksperter, lanserer vår egen Martin Øsmundset nå en kursserie med mål om […]

Les mer

16 september 2021 av Martin Øsmundset

Vi har gjort flere ansettelser siste året, og presenterer nå nyansettelsen Peder Ebbesen – en multikunstner av en kommunikasjonsrådgiver.

Les mer

# # #

19 juli 2021 av Margaret Kwarteng

Den europeiske kinoorganisasjonen UNIC, tildeler Ivar Halstvedt årets UNIC Achievement Award, som en anerkjennelse av hans mangfoldige innsats for utvikling av nordisk og europeisk kinoindustri. Direktør for kinoavdelingen i Kulturmeglerne kan vise til en lang og innholdsrik karriere, som spenner […]

Les mer

# # # # #

3 juli 2021 av Øyvind Nordstrand

Stalltips fra vår digitale ekspert, Øyvind: Sørg for å ha kontroll på eierskapet til din Facebookside. Det kan bli problematisk hvis ikke!

Les mer

# # # #

17 juni 2021 av Kathrine Winnem

En innmari fin samtale, en god historie eller opplevelsen av å være på bølgelengde med noen. Det er de viktigste grunnene til at vi inviterer venner til taco-kveld, utepils eller konsert. Tankegangen bør være akkurat den samme i sosiale medier.

Les mer