fbpx

En gang kulturmegler – alltid kulturmegler!

8 mars 2021 av

For å levere konkurransedyktige kommunikasjonstjenester til kulturlivet må man ha kompetanse innenfor mange områder. Det digitale har blitt mer og mer sentralt i den sammenheng, og vi er derfor veldig glade for å ha Øyvind Nordstrand på laget igjen i Kulturmeglerne.

I 2016 startet vi et samarbeid med en kinosjef og kulturarbeider Nordstrand i Trøndelag som over tid hadde utmerket seg med nye, digitale måter å drive sin kino og sitt kulturhus på. I løpet av det året ansatte vi han som digitalkonsulent i Kulturmeglerne, men så gikk han andre veier og begynte som fulltids kulturskolerektor i sin hjemkommune sommeren 2019. Når Nordstrand nå igjen skifter beite er det ifølge ham selv ikke primært fordi han mistrivdes i kulturskolen. Men som han selv sier:

«Å jobbe med kultur opp imot barn og unge har alltid stått mitt hjerte nært – så det vil jeg alltid drive med. Men savnet etter å jobbe fokusert med digital kulturkommunikasjon, og det å fordype seg og henge med i den utrolig spennende utviklingen innenfor digitale og sosiale medier ble rett og slett for stort. Uansett hvilken jobb jeg har hatt, er det kommunikasjonen – og da spesielt de mulighetene man har digitalt – som har engasjert og motivert meg mest. Da er det herlig å få muligheten til å drive mer med akkurat det, sammen med de dyktige kollegene i Kulturmeglerne!»

Og det er jo helt supert for oss i Kulturmeglerne å vite at vi og våre kunder nå igjen kan dra nytte av den spisskompetansen Nordstrand har bygget seg opp innenfor digital kommunikasjon generelt, og da annonsering og målretting av budskap spesielt. Ikke minst ser vi frem til å kunne få glede av hans kompetanse på samspillet mellom nettside/app og det mylderet av digitale formidlingskanaler man har tilgang på i dag når man forsøker å nå de rette menneska med de rette budskapene på rett måte.

Hjertelig velkommen tilbake på laget Øyvind!