fbpx
Mann med brunt hår og skjegg. Jørn Brekke

# #

Fra London til Kulturmeglerne

8 januar 2020 av

Vår nye kommunikasjonsrådgiver Jørn Brekke kommer rett fra stillingen som Music Content Specialist for Youtube Music hos Google i London. Før teknologigiganten lokket ham over landegrensene var det norsk musikkbransje som dro stor nytte av Jørns kunnskaper. Nå gleder vi oss over at han er tilbake i Oslo og til å presentere ham for våre samarbeidspartnere.

–Jeg er kjempestolt av å endelig få være en del av det sterke teamet i Kulturmeglerne. Jeg gleder meg til å få lov til å bidra med min kunnskap og erfaring, og jeg gleder meg enda mer til å lære av de rundt meg, sier Jørn Brekke.

Han har studert medieproduksjon ved NTNU i Gjøvik, og har solid bakgrunn fra musikkbransjen. Nå kommer han fra stilling som Music Content Specialist for YouTube Music hos Google i London, hvor han har vært ansvarlig for analyse og drift av spillelister, rådgivning, programmering for norsk innhold og brukere i Norge.

Tidligere har han vært Promotional Manager i Sony Music Norge, med PR-ansvar for et stort mangfold av norske artister. Han har også jobbet i The Garden og Platekompaniet og vært freelanceskribent for lokalpresse og blogger. Jørn er i tillegg utøvende musiker, og har spilt i flere band. Nå går mye av fritiden med på spillejobber i Hr. Smiths Venner, hvor han er vokalist.

– Det er fantastisk gøy å ha fått med Jørn på laget. Hans solide erfaring med promo- og pressarbeid, og innsikt i musikkbransjen passer perfekt inn hos oss. Vi gleder oss til å dra nytte av hans kompetanse, sier daglig leder i Kulturmeglerne, Kjersti Vikør.

Jørn er ansatt som kommunikasjonsrådgiver i Kulturmeglerne fra 1. januar 2020.