fbpx

Styrker laget med Peder Ebbesen

16 september 2021 av

Vi har gjort flere forsterkninger det siste året, og satser nå videre med nyansettelsen Peder Ebbesen (27). Av vår daglige leder beskrives Ebbesen som en multikunstner av en kommunikasjonsrådgiver med utpreget kompetanse på musikkbransjen.

Nå som kulturlivet sakte men sikkert gjenåpner i sluttfasen av en lang og seig pandemi, skal publikum hentes tilbake på flere arenaer. Vi ser da at behovet for våre tjenester er større enn tidligere. Det er en utfordring vi tar imot med åpne armer, og nå hentes det inn en splitter ny megler til laget!

– En multikunstner på kommunikasjon

Nyansettelsen er tidligere journalist og musikkanmelder Peder Ebbesen, som har skrevet for Aftenposten, Subjekt, Ballade og GAFFA de siste årene. Vi har latt oss imponere av Peder, som er en kunnskapsbank av dimensjoner om musikk og musikkbransjen. Han er også en multikunstner på kommunikasjon, fordi han er sterk på både pressearbeid og innholdsproduksjon til sosiale medier. Det er en stor styrke for oss at flere av våre ansatte like godt kan sitte et par timer i klipperommet som foran Word-dokumentet

– Ønsker å gjøre en forskjell

Peder Ebbesen forteller selv at Kulturmeglerne ble et naturlig valg for ham:

– Jeg valgte Kulturmeglerne fordi jeg ville jobbe med kommunikasjon, men ikke miste fotfestet i musikk- og kulturverdenen. I motsetning til hva mange kanskje forventer av en jobb som kommunikasjonsrådgiver, har jeg en egen stemme her med plass til meningsytring og deltakelse i kulturdebattene, og det er jeg veldig takknemlig for.

Ebbesen kommer fra et engasjement i Oslo Jazzfestival, hvor han lærte at en liten innsats med kommunikasjon kan gjøre en stor forskjell i kulturbransjen:

– Skriver du om noe smalt eller følger kulturstrømninger litt utenfor allfarvei er det fort bare du eller en annen som gjør det. Det betyr at ditt bidrag gjør en forskjell, enten det er positive omtaler, et godt intervju eller en plattform. Som enkeltperson kan man gjøre en forskjell for norsk film, musikk, teater, mat og design, og det vil jeg fortsette å bidra til!

– Ingen kaffedrikker

Ebbesen er et positivt tilskudd på kontoret til Kulturmeglerne, og at han er i full sving etter bare halvannen uke ved pulten. Vi har hatt gleden av å ha Peder på kontoret noen dager allerede, og opplever både at han lærer i et brennkvikt tempo og at han er et humørfylt og energisk tilskudd. Den eneste lille overraskelsen for oss er at han foretrekker te framfor kaffe, så vi er nå i en tilvenningsfase hvor alle på kontoret forsøker å slutte å tilby ham kaffe. ☕☕☕☕