fbpx

#

Vi styrker laget med Vilde Wang og lanserer utviklingsprogram for kulturdestinasjoner

16 september 2022 av

Sammen med Christian Dyresen skal nysigneringen vår Vilde Wang ta norske kulturdestinasjoner til nye høyder. Allerede har de utviklet et trinnprogram for destinasjons- og konseptutvikling.

I januar annonserte vi en satsing på destinasjons- og konseptutvikling ved ansettelsen av seniorrådgiver Christian Dyresen. Allerede har etterspørselen etter utvikling av kulturdestinasjoner vokst seg så stor at det er behov for flere krefter.  

– Vi så for oss å bygge dette nye forretningsområdet over litt tid, men det er spennende for oss å se at det vokser så raskt at vi allerede må koble på flere krefter. Vilde er den perfekte kombinasjonen av kreativitet og struktur som var akkurat det vi leita etter. En helstøpt Kulturmegler, med andre ord, sier daglig leder i Kulturmeglerne Kjersti Vikør.  

Skreddersydd hjelp

Vilde Wang hentes for å koordinere prosjektene til avdelingen som håndterer utvikling av kulturdestinasjoner. Wang har bakgrunn fra kulturdestinasjonen Ramme, holdingselskapet Firmament AS og IT-selskapet Netlight. Opprinnelig er hun utdannet litteraturviter fra Universitetet i Oslo.  

– Jeg gleder meg til å hjelpe til med utvikling av norske kulturdestinasjoner. Det som er så spennende med dette feltet er at hver enkelt kulturdestinasjon har sine unike styrker, muligheter og behov. Jeg og Christian skreddersyr derfor den rådgivningen vi gir, enten vi snakker med konsertarenaer, gallerier og museer, temaparker, kulinariske destinasjoner, restauranter eller historiske arenaer – for å nevne noen.  

Lanserer «KuDeKo»

Seniorrådgiver Christian Dyresen i Kulturmeglerne.

Seniorrådgiver Christian Dyresen er storfornøyd med Kulturmeglernes nysignering. Han kan røpe at han i samarbeid med Vilde Wang nå har utviklet Kulturmeglernes destinasjons- og konseptutviklingsprogram, forkortet KuDeKo.  

– I korte trekk er det et trinnprogram vi nå tilbyr våre kunder, der vi starter med å definere noen kjernespørsmål knyttet til identitet og historiefortelling, før vi kartlegger hva kulturdestinasjonene vi snakker med er sterke på og hvor mulighetsrommet ligger. Så legger vi planer sammen med kundene våre for å utløse potensialet de har – og det kan dreie seg om alt fra strategisk pressearbeid til påvirkningsprosesser, partnerskap, vertskapsrolle eller publikumsutvikling, sier Dyresen.  

– Et skarpt analytisk hode

Den økende etterspørselen etter utvikling av kulturdestinasjoner er Dyresen glad for at Kulturmeglerne besvarer med oppbemanning:  

– Det er veldig gledelig, og enda mer gledelig er det at vi nå har Vilde på laget. Hun har stor arbeidskapasitet og et skarpt analytisk hode, og jeg har stor tillit til hennes evner til å strukturere arbeidet vårt. Nå gleder vi oss til en travel høst!  

Ta kontakt med Christian eller Vilde for en prat om hvordan de kan hjelpe din kulturdestinasjon!