fbpx

# # # # #

Webinar: Digital vårrengjøring

23 april 2021 av

Er det på tide med en digital vårrengjøring hos dere også? 🌻Førstkommende torsdag ønsker vi deg velkommen til gratis webinar hvor vi gir deg tips til hvordan du kan bedre dine digitale kanaler. Webinaret passer «alle», men er spesielt rettet mot kinoer, kulturhus, konsertarrangører og andre kulturaktører.

Når: Torsdag 29. april 2021 kl. 11:30  
Hvor: Zoom 
Pris: Gratis 
Lengde: Ca 45 min 
Arrangør: Kulturmeglerne 

Mer info om arrangementet finner du her: https://www.facebook.com/events/4195789507118881
Du kan melde deg på via den Facebook-linken eller ved å sende mail til webinar@kulturmeglerne.no

Temaet er relevant nå, fordi mange både har behov for – og kanskje tid til – å «sko» sine arrangørsteder, kinoer og kulturhus for gjenåpningen på en best mulig måte. Tiden vi er inne i har jo vist oss med all tydelighet behovet for å ha gode og effektive digitale kanaler for kommunikasjon med vårt publikum. Derfor vil Kulturmeglerne nå tilby webinaret «Digital vårrengjøring». 

Du vil få en god innføring i hvor viktig det er å være oppdatert digitalt, samt ulike grep du kan bruke for å bli bedre rustet i digitale kanaler I tillegg vil Kulturmeglernes fremste SoMe-ekspert oppdatere deg på hva som funker på sosiale medier i 2021. 

Om foredragsholderne

Øyvind Nordstrand

Øyvind Nordstrand har jobbet for Kulturmeglerne litt til og fra siden 2016. Han har erfaring fra kulturhus, kino og andre kulturarrangører, samt fra netthandelsbransjen og har sitt spesialfelt innenfor det digitale 💻

 Under dette webinaret vil Øyvind, fra sitt hjemmekontor på Kolvereid, bidra med innspill til smarte og viktige ting å fokusere på å «gjøre rent» nå, sett opp imot den tida vi er i, og den situasjonen kulturlivet står i 🌿

Hilde Crone Leinebø

Hilde Crone Leinebø er Kulturmeglernes kreative some-hode 🙋🏻‍♀️ Hun er utdannet journalist og tenker alltid først på hvordan vi kan formidle gode, tydelige budskap. I tillegg holder hun jevnlig kurs i kreativ innholdsproduksjon og god praksis i sosiale medier ✅

Under webinaret vil hun tipse om hvordan vi effektivt kan lage innhold som informerer på en morsom og underholdende måte. 

Vi gleder oss til å hjelpe deg med å oppdatere din digitale verktøykasse og til å gi deg tips til hvordan du kan engasjere publikummet ditt!