OM KULTURMeGLERNE

Kulturmeglerne er kulturlivets PR-byrå.
Vi produserer innhold til digitale og analoge flater, tilbyr pressetjenester, rådgivning og prosjektledelse for både små og store prosjekter.

Gjennom 20 suksessrike år har vi skapt interesse for prosjekter og merkevarer gjennom presse, sosiale medier og annen nettkommunikasjon.
Vi søker det unike i nettopp din historie, for å presentere den i de rette kanalene – for det rette publikummet.

Våre kunder spenner fra store selskaper og kjente merkevarer til mindre organisasjoner, institusjoner og enkeltpersoner.
Vårt mål er du som oppdragsgiver får maksimal uttelling på din investering i Kulturmeglerne – Norges ledende lanseringshus for kulturbransjen.

 

 

DETTE ER OSS:

Svanhild Sørensen

Partner og daglig leder

Svanhild jobber primært med forretningsutvikling og strategisk rådgivning. Hun etablerte Kulturmeglerne i 1997 og har gjennom årene vært rådgiver for mange av de største offentlige og private aktører i kultursektoren, i tillegg til at hun har vært med på å lansere langt over 100 norske filmer.  Svanhild har diplomstudium i markedskommunikasjon og var tidligere markedssjef i SF Norge. Hun er for tiden styremedlem i Ultimafestivalen.

+47 908 66 747
Send e-post

Anne Berentsen

Partner/seniorrådgiver

Annes fagområder er strategisk kommunikasjon, organisasjons- og forretningsutvikling, prosjektledelse og presse. Hun har tidligere vært 13 år i NRK og er utdannet Cand. mag fra Universitet i Oslo. Hun sitter i styret for stiftelsen Spin Off Forstudium i dans og har tidligere blant annet sittet fire år i styret til Danseinformasjonen.

+47 995 24 438
Send e-post

2M4A0502v3.jpg

Kjersti Vikør

Seniorrådgiver

Kjersti har jobbet som produsent, arrangør og prosjektleder for en rekke musikk- og filmfestivaler, for Sjakk-OL og som seremonisjef for Ungdoms-OL.

Hun har hatt flere nasjonale og lokale styreverv i musikk- og festivalorganisasjoner.

+47 959 10 654
Send e-post

20160503_4626.jpg

Sigrun Agøy Engum  

Digitalsjef

Sigrun jobber innenfor det digitale feltet med alt fra analyser og strategier, til kampanjebygging og innholdsproduksjon. Hun holder også kurs og workshops om sosiale medier. Tidligere har Sigrun jobbet som kulturjournalist, programleder m.m. i NRK. Hun har også hospitert som assisterende presseråd ved Den norske FN-delegasjonen i New York.

Sigrun har en bachelor i journalistikk fra Høgskulen i Volda og en mastergrad i medievitenskap fra Universitetet i Oslo. 

+47 971 82 242
Send e-post

Tonje Finvold Lacher

Pressesjef
Pressehåndtering, strategi og rådgivning.

Tonje har jobbet i Kulturmeglerne siden 2010. Hun har en bachelorgrad i Kultur- og samfunn fra Universitetet i Regensburg og en bachelorgrad i Medier- og kommunikasjon fra Høgskolen i Oslo. Hun har blant annet jobbet som journalist i Radio Norge, Moss Avis, VG Nett og radiOrakel. Hun har også sittet i styret til radiOrakel..

+47 906 51 019
Send e-post

2M4A2259s.jpg

Martin Svalastog

Kommunikasjonsrådgiver

Martin er Kulturmeglernes nyeste tilskudd. Han har bakgrunn fra blant annet NRK, LGA og Eyeworks. Martin har erfaring med alt fra planlegging til publisering av nett-, trykk- og TV-saker, samt pressemeldinger, sosiale medier og nyhetsbrev. Martin har en mastergrad i Medievitenskap fra Oslo og Glasgow.

+47 938 34 278
Send e-post

2M4A0609v2.jpg

Hilde Crone Leinebø

Kommunikasjonsrådgiver

Hilde har en bachelorgrad i journalistikk fra Høgskulen i Volda, og har jobbet som reporter i NRK. Hun har også jobbet som kulturprosjektleder i Bergen og festivalarrangør, og har et årsstudie i økonomi og ledelse fra HiOA. Den siste tiden har Hilde jobbet en del innenfor film og tv-produksjon

+47 926 90 046
Send e-post

20160503_5358.jpg

Linda Wiken

Kommunikasjonsrådgiver

Linda jobber både innenfor det digitale feltet og med pressehåndtering, her med alt fra utvikling av kommunikasjonsstrategier og publiseringsplaner til produksjon av innhold. Linda er også PR-ansvarlig for Fox Paramount Home Entertainment i Norge.
Linda har jobbet i Kulturmeglerne siden våren 2014, og har en bachelorgrad i PR, kommunikasjon og media fra Høgskulen i Volda.

+47 959 90 390
Send e-post

Elisabeth O. Sjaastad

Prosjektleder, Nettkino

Elisabeth studerte regi ved Beijing Film Academy og Central Academy of Drama (1998-2000). I 2002 regisserte og produserte hun den Amanda-nominerte dokumentarfilmen Shiny Stars, Rusty Red (fra Kina). Hun har også produsert filmer fra Sør-Afrika (også som regissør), Peru og De forente arabiske emirater.

Elisabeth var nestleder i Norsk filmforbund fra 2005 – 2009, og deretter daglig leder for FERA, Federation of European Film Directors, i Brussel fra 2009 - 2014.

+47 906 83 800
Send e-post

2M4A0746s.jpg

Øyvind Nordstrand

Digital konsulent

Øyvind jobber med digital kommunikasjon i alle kanaler, med et spesielt ansvar for digital annonsering.  Øyvind har jobbet med digital kommunikasjon og markedsføring siden 2006 innen kulturbransjen, undervisningssektoren og i netthandelsbransjen. Han har blant annet vært markedsleder for 24Nettbutikk og jobbet som kino- og kulturhussjef. 

Øyvind har studert TV-produksjon på Høgskolen i Lillehammer, og har også utdanning innen musikkfaget fra NTNU og en videreutdanning i sosiale medier fra Høgskolen i Nord-Trøndelag.

Send e-post