fbpx
Plakat til Humorhuset Stavangerens nye oppsettning

Christian Eriksen endelig klar med eget humorshow

Etter 20 år som komiker og skuespiller er det bare få dager til Heddapris-vinner Christian Eriksen endelig tar steget alene ut på scenen. Sammen med regissør Nina Ellen Ødegård har han ikke holdt tilbake på noe når sceneteppet trekkes fra på Humorhuset Stavangeren onsdag 4.mars. 

– Nå skjer det. Jeg har hatt tusen ideer med alt jeg syns er løye som vi nå har kokt ned til 70 minutter reinspikka humor. Det er med skrekkblandet fryd at jeg straks står på scenen helt alene med mitt eget stoff, sier Eriksen i spenning.

The One And Lonely er en humorforestilling hvor ingen oppskrifter følges i jakten på det genuint morsomme!

Om Christian Eriksen

Christian Eriksen har siden årtusenskiftet både skrevet og spilt i flere titalls kritikerroste forestillinger: Svartenissen på Sola, nyskrevne humorforestillinger på Rogaland Teater og nå sist i Fartein Valen-salen med den symfoniske stumteaterforestillingen The Mute som vant Heddaprisen i kategorien «Årets forestilling.» Når han nå debuterer med soloforestillingen har han ingen intensjoner om å holde igjen. Og med Nina Ellen Ødegård som debuterende regissør, kan vi love en spenstig og splitter ny humoropplevelse.

Fakta

Tittel: The One and Lonley

Hvor: Humorhuset Stavangeren

Når: Premiere 4.mars

Medvirkende: Christian Eriksen

Regi: Nina Ellen Ødegård

For mer informasjon og høyoppløselig bilder, kontakt: Kulturmeglerne v/Margaret Kwartengmargaret.kwarteng@kulturmeglerne.no.