fbpx

Destinasjonsutvikling

Siden oppstarten har Kulturmeglerne bistått kunder i konseptutvikling. Det har vært et naturlig ledd i det strategiske arbeidet med presse og kommunikasjon. Nå har vi styrket laget med medarbeidere som har mange års erfaring fra destinasjons- og konseptutvikling fra reise-, opplevelses- og kultursektoren.

Seniorrådgiver Christian Dyresen og prosjektkoordinator Vilde Wang har sammen utviklet KuDeKo, kort for Kulturmeglernes destinasjons- og konseptutviklingsprogram. KuDeKo er et fleksibelt trinnprogram designet for å kunne skreddersys og skaleres inn mot behovene til hver enkelt kulturdestinasjon vi arbeider med.

Destinasjons- og konseptutvikling kan handle om å styrke merkevaren til en kulturdestinasjon ved å utvikle en ønsket identitet, basert på naturgitte forutsetninger eller historiefortelling. Ved å kombinere kreativitet og gjennomslagskraft bistår vi nå små og store destinasjoner med å utvikle sine konsepter til å nå de ønskede målgruppene. Én vei til å styrke stedsidentitet og nå ut til nye målgrupper kan være å utvikle nye og alternative kulturarenaer.

Både private og offentlige aktører får nå vår bistand til å utvikle og/eller kommersialisere sine prosjekter. Kommersialisering står ikke i veien for historieformidling, og kan snarere være en raskere vei til å få gjennomført konseptet du bærer på. 

Ta kontakt, så hjelper vi deg med å realisere dine prosjekter og ideer. Vi møtes gjerne over en kaffekopp hvor vi kan fortelle mer om hvilke muligheter som ligger i KuDeKo-programmet!

Kontaktperson
Christian Dyresen
christian.dyresen@kulturmeglerne.no