fbpx

Digitale tjenester

Vi har bred og inngående kjennskap til vår tids mest betydningsfulle og effektive kanaler for kommunikasjon – de digitale. Vi har flere års erfaring med å tilby digitale tjenester til våre kunder. Per nå tilbyr vi alt fra analyse, strategi og rådgivning, til innholdsproduksjon og digital annonsering.

Vi produserer, tilpasser og optimaliserer gjerne innhold til kunders kanaler. Vi kan levere landingssider – fra en enkel kampanjelandingsside til mer komplekse nettsider, utarbeide publiseringsplaner og strategier, drifte kanaler og sider i kortere eller lengre perioder, planlegge, kjøre og optimalisere kampanjer i alle størrelser – fra enkel «boost» til avansert målrettet annonsering i flere trinn på kryss av ulike kanaler og medier, og vi holder gjerne kurs og foredrag med tanke på bruk av digitale og sosiale medier og kanaler.

Vi hjelper deg gjerne med din nettside, podcast, blogg, Twitter, Instagram, Facebook, Snapchat, Linkedin, YouTube, samt Google – både organisk synlighet og betalt i alle kanaler. Vår innholdsproduksjon omfatter tekst, film, foto, streaming og grafisk design. Kontakt oss hvis du har behov for digitale tjenester!

Kontaktperson
Kathrine Winnem
kathrine.winnem@kulturmeglerne.no