fbpx

Kinoutvikling

Vi i Kulturmeglerne har alltid vært lidenskapelig opptatt av film og kino. I tillegg til å kunne tilby markedsføringstjenester rundt nye og eksisterende filmer, har vi også et unikt innblikk i hva som får en kino til å tikke og gå i form av Ivar Halstvedt. Han har over 30 års erfaring som toppleder og utvikler av kinoer og kinokjeder i inn- og utland, og har også bakgrunn som byråkrat, bystyrepolitiker og rådgiver i kinoorganisasjonen Film & Kino.

Ivar sitter på ledende kompetanse innen oppføring av nye kinobygg og ombygging av eksisterende kinobygg, og kan blant annet skilte med ledende bestiller-kompetanse innen teknisk kravspesifikasjon, driftsøkonomi, investeringsbehov, bemanning, lokalisering og konfigurasjon av nye og eksisterende kinoanlegg. Ivar er sterkt involvert i prosjekterings- og byggeprosesser, og kan tilby detaljert utredning av markedsanalyser og dokumentasjon for beslutningsgrunnlag for politiske prosesser og eiere. Ivar står også bak boken «Etablering av moderne kinosentre» i regi av Film & Kino.

I tillegg kan Ivar bistå med strategisk rådgivning, lederutvikling, teamsammensetning og HR-bistand. Ta gjerne kontakt med Ivar for en hyggelig og uforpliktende prat!

Kontaktperson
Ivar Halstvedt
ivar.halstvedt@kulturmeglerne.no